Ten artykuł został przetłumaczony automatycznie z języka English. Niektóre szczegóły mogą nie być w pełni dokładne.
Kupujący zalogował się na konto gry podczas usługi boostingu lub doładowania. Co powinienem zrobić?
Ostatnia aktualizacja: 30 Aug 2026
Jeśli kupujący zaloguje się na konto gry w trakcie realizacji usługi boostingu lub doładowania:
- Prosimy o wykonanie zrzutu ekranu jako dowodu i przesłanie go do nas e-mailem, abyśmy mogli zbadać sprawę.
- Mogą Państwo również skontaktować się bezpośrednio z kupującym za pośrednictwem aplikacji czatu G2G, aby omówić problem i ustalić dalsze postępowanie z zamówieniem.