هي آرٽيڪل English مان AI ذريعي ترجمو ڪيو ويو. ڪجهه تفصيل شايد بلڪل صحيح نه هجن.
مان پنهنجو اڪائونٽ ڪيئن حذف ڪريان؟
آخري اپڊيٽ: 13 Aug 2026
جيتوڻيڪ اسين اميد رکون ٿا ته توهان G2G تي پنهنجي تجربي مان لطف اندوز ٿيڻ جاري رکندا، اسان سمجهون ٿا ته توهان شايد وقفو وٺڻ يا پنهنجو اڪائونٽ بند ڪرڻ چاهيو.
جيڪڏهن توهان پنهنجو اڪائونٽ غيرفعال ڪرڻ يا مستقل طور حذف ڪرڻ چاهيو ٿا، ته مهرباني ڪري هيٺ ڏنل هدايتن تي عمل ڪريو.
اڪائونٽ حذف ڪرڻ جون گهرجون
توهان صرف تڏهن اڪائونٽ حذف ڪرڻ جي درخواست ڪري سگهو ٿا جڏهن هيٺيون شرطون پوريون ٿين:
- ڪا به جاري پهچائڻ واري تڪرار موجود نه هجي
- ڪا به آرڊر تصديق يا پروسيسنگ ۾ نه هجي — سڀ آرڊر مڪمل طور تي مڪمل ٿيڻ گهرجن
- ڪا به ادائيگي بابت تڪرار موجود نه هجي
- ڪا به باقي رهيل ادائيگي موجود نه هجي
14 ڏينهن جي رعايتي مدت
- هڪ دفعو توهان حذف ڪرڻ جي درخواست جمع ڪرائيندا، توهان وٽ فيصلو واپس وٺڻ لاءِ 14 ڏينهن هوندا
- 14 ڏينهن کان پوءِ، توهان جو اڪائونٽ ۽ ان سان لاڳاپيل سمورو ڊيٽا مستقل طور حذف ڪيو ويندو
- حذف ڪرڻ جو عمل مڪمل ٿيڻ ۾ 2 ڏينهن تائين وٺي سگهي ٿو
- G2G قانوني ۽ ٽيڪس ذميدارين جي گهرجن مطابق ٽرانزيڪشنل ڊيٽا محفوظ رکندو
پي سي استعمال ڪندڙن لاءِ
- مهرباني ڪري پنهنجي اڪائونٽ کي حذف ڪرڻ لاءِ G2G ڪسٽمر سپورٽ سان رابطو ڪريو
- توهان کي هي معلومات مهيا ڪرڻي پوندي:
- توهان جي G2G اڪائونٽ سان لاڳاپيل اي ميل پتو
- توهان جي اڪائونٽ حذف ڪرڻ جي درخواست جو سبب
- پڪ ڪريو ته ساڳيو اي ميل پتو يا اڪائونٽ استعمال ڪريو جنهن سان توهان اصل ۾ رجسٽر ٿيو هئو
- جيڪڏهن توهان مختلف اي ميل ذريعي سپورٽ سان رابطو ڪندا، ته اسان توهان کان سڃاڻپ جي تصديق گهري سگهون ٿا
موبائل ايپ استعمال ڪندڙن لاءِ
- توهان سڌو سنئون موبائل ايپ اندر پنهنجو اڪائونٽ حذف ڪري سگهو ٿا
- ڪسٽمر سپورٽ سان رابطو ڪرڻ جي ضرورت ناهي