Centru de ajutor
Submit ticket

Acest articol a fost tradus cu AI din English. Unele detalii s-ar putea să nu fie perfect exacte.

Cum îmi șterg contul?

Ultima actualizare: 13 Aug 2026

Deși sperăm că veți continua să vă bucurați de experiența pe G2G, înțelegem că poate doriți să faceți o pauză sau să vă închideți contul.

Dacă doriți să vă dezactivați sau să vă ștergeți definitiv contul, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos.

Cerințe pentru ștergerea contului

Puteți solicita ștergerea contului numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • Nu există dispute de livrare în desfășurare
  • Nu există comenzi în verificare sau în procesare — toate comenzile trebuie să fie finalizate integral
  • Nu există dispute de plată
  • Nu există plăți restante

Perioadă de grație de 14 zile

  • După ce trimiteți o cerere de ștergere, veți avea 14 zile pentru a reveni asupra deciziei
  • După 14 zile, contul dvs. și toate datele asociate vor fi șterse definitiv
  • Procesul de ștergere poate dura până la 2 zile pentru a fi finalizat
  • G2G va păstra datele tranzacționale, conform obligațiilor legale și fiscale

Pentru utilizatorii de PC

  • Vă rugăm să contactați Asistența pentru clienți G2G pentru a vă șterge contul
  • Va trebui să furnizați:
    • Adresa de e-mail asociată contului dvs. G2G
    • Motivul solicitării de ștergere a contului
  • Asigurați-vă că folosiți aceeași adresă de e-mail sau același cont cu care v-ați înregistrat inițial
  • Dacă contactați asistența folosind o altă adresă de e-mail, este posibil să solicităm verificarea identității

Pentru utilizatorii aplicației mobile

  • Puteți șterge contul direct din aplicația mobilă
  • Nu este necesar să contactați asistența pentru clienți
V-a ajutat acest articol?