د مرستې مرکز
Submit ticket

دا مقاله د English څخه د AI لخوا ژباړل شوې ده. ځینې جزئیات ممکن په بشپړه توګه سم نه وي.

زه څنګه خپل حساب حذف کړم؟

وروستی تازه کول: 13 Aug 2026

که څه هم موږ هیله لرو چې تاسو به په G2G کې خپلې تجربې ته دوام ورکړئ، موږ پوهېږو چې ښايي تاسو وغواړئ لږ وقفه واخلئ یا خپل حساب وتړئ.

که تاسو غواړئ خپل حساب غیرفعال کړئ یا یې په دایمي ډول حذف کړئ، مهرباني وکړئ لاندې لارښوونې تعقیب کړئ.

د حساب د حذفولو اړتیاوې

تاسو یوازې هغه مهال د حساب د حذف غوښتنه کولی شئ چې لاندې شرایط پوره وي:

  • د تحویلۍ هېڅ روانه شخړه شتون ونه لري
  • د تایید یا پروسس په حالت کې هېڅ امر نه وي — ټول امرونه باید بشپړ شوي وي
  • د تادیې هېڅ شخړه شتون ونه لري
  • هېڅ پاتې تادیات شتون ونه لري

د ۱۴ ورځو د بېرته ګرځېدو موده

  • کله چې تاسو د حذف غوښتنه وسپارئ، تاسو به ۱۴ ورځې وخت ولرئ چې خپله پرېکړه بېرته واخلئ
  • له ۱۴ ورځو وروسته به ستاسو حساب او ټول اړوند معلومات په دایمي ډول حذف شي
  • د حذف پروسه ښايي تر ۲ ورځو پورې وخت ونیسي چې بشپړه شي
  • G2G به د قانوني او مالیاتي مکلفیتونو له مخې اړین راکړه ورکړه‌ییز معلومات ساتي

د PC کاروونکو لپاره

  • مهرباني وکړئ د خپل حساب د حذفولو لپاره د G2G له پیرودونکي ملاتړ سره اړیکه ونیسئ
  • تاسو به اړ یاست چې لاندې معلومات وړاندې کړئ:
    • د برېښنالیک پته چې ستاسو د G2G حساب سره تړلې ده
    • د خپل حساب د حذف غوښتنې دلیل
  • ډاډ ترلاسه کړئ چې هماغه برېښنالیک پته یا هغه حساب وکاروئ چې له مخې یې مو په اصل کې نوم‌لیکنه کړې وه
  • که تاسو له بل برېښنالیک څخه ملاتړ سره اړیکه ونیسئ، ښايي موږ د هویت تایید وغواړو

د موبایل اپ کاروونکو لپاره

  • تاسو کولی شئ خپل حساب په مستقیم ډول د موبایل اپ دننه حذف کړئ
  • د پیرودونکي ملاتړ سره د اړیکې نیولو اړتیا نشته
آیا دا مقاله مرسته وکړه؟