Denne artikkelen vart AI-omsett frå English. Nokre detaljar kan vera unøyaktige.
Korleis sletter eg kontoen min?
Sist oppdatert: 13 Aug 2026
Sjølv om vi håpar at du held fram med å trivast på G2G, forstår vi at du kanskje ønskjer å ta ein pause eller stengje kontoen din.
Viss du vil deaktivere eller slette kontoen din permanent, følg instruksjonane nedanfor.
Krav for kontosletting
Du kan berre be om sletting av konto dersom følgjande vilkår er oppfylte:
- Det finst ingen pågåande leverings-tvistar
- Det finst ingen ordre under verifisering eller behandling — alle ordre må vere fullførte
- Det finst ingen betalingstvistar
- Det finst inga uteståande betaling
14 dagars karenstid
- Når du sender inn ein førespurnad om sletting, har du 14 dagar på å omgjere valet
- Etter 14 dagar blir kontoen din og alle tilknytte data sletta permanent
- Sletteprosessen kan ta opptil 2 dagar å fullføre
- G2G vil oppbevare transaksjonsdata slik lov- og skatteplikter krev
For PC-brukarar
- Ta kontakt med G2G kundestøtte for å slette kontoen din
- Du må oppgi:
- E-postadressa som er knytt til G2G-kontoen din
- Grunnen til at du ber om sletting av kontoen
- Sørg for å bruke den same e-postadressa eller kontoen du registrerte deg med
- Viss du tek kontakt med kundestøtte frå ei anna e-postadresse, kan vi krevje identitetsverifisering
For brukarane av mobilappen
- Du kan slette kontoen din direkte i mobilappen
- Du treng ikkje kontakte kundestøtte