Энэ өгүүллийг English хэлнээс AI орчуулгаар орчуулсан. Зарим дэлгэрэнгүй мэдээлэл бүрэн үнэн зөв биш байж болно.
Би дансаа хэрхэн устгах вэ?
Сүүлд шинэчилсэн: 13 Aug 2026
G2G дээрх туршлагаа үргэлжлүүлэн таашаана гэж найдаж байгаа ч, та түр завсарлага авах эсвэл бүртгэлээ хаах хүсэлтэй байж болохыг бид ойлгож байна.
Хэрэв та бүртгэлээ идэвхгүй болгох эсвэл бүрмөсөн устгахыг хүсвэл, доорх зааврыг дагана уу.
Бүртгэл устгах шаардлага
Дараах нөхцөлүүд биелсэн тохиолдолд л та бүртгэл устгах хүсэлт гаргаж болно:
- Хүргэлтийн маргаан үргэлжилж байхгүй байх
- Баталгаажуулалт эсвэл боловсруулалтын шатанд байгаа захиалга байхгүй байх — бүх захиалга бүрэн дууссан байх
- Төлбөрийн маргаан байхгүй байх
- Төлөгдөөгүй үлдэгдэл байхгүй байх
14 хоногийн буцаах хугацаа
- Устгах хүсэлтээ илгээснээр та шийдвэрээ 14 хоногийн дотор цуцлах боломжтой болно
- 14 хоногийн дараа таны бүртгэл болон түүнтэй холбоотой бүх өгөгдөл бүрмөсөн устгагдана
- Устгах үйл явц бүрэн дуусахад 2 хүртэл хоног шаардагдаж болно
- G2G нь хууль эрх зүй болон татварын үүргийн дагуу шаардагдах гүйлгээний өгөгдлийг хадгална
Компьютер хэрэглэгчдэд
- Бүртгэлээ устгуулахын тулд G2G Хэрэглэгчийн дэмжлэгтэй холбогдоно уу
- Та дараах мэдээллийг өгөх шаардлагатай:
- Таны G2G бүртгэлтэй холбогдсон и-мэйл хаяг
- Бүртгэлээ устгах хүсэлт гаргах болсон шалтгаан
- Анх бүртгүүлсэн ижил и-мэйл хаяг эсвэл бүртгэлээ ашиглахаа мартуузай
- Хэрэв та өөр и-мэйл хаягаар дэмжлэгтэй холбогдвол, бид таныг таних баталгаажуулалт шаардаж болзошгүй
Гар утасны аппликейшн хэрэглэгчдэд
- Та гар утасны аппликейшн доторхоо шууд бүртгэлээ устгах боломжтой
- Хэрэглэгчийн дэмжлэгтэй холбогдох шаардлагагүй