Palīdzības centrs
Submit ticket

Šis raksts ir tulkots ar AI no English. Dažas detaļas var nebūt pilnīgi precīzas.

Kā es varu dzēst savu kontu?

Pēdējo reizi atjaunināts: 13 Aug 2026

Lai gan mēs ceram, ka turpināsiet baudīt savu pieredzi G2G, mēs saprotam, ka, iespējams, vēlaties paņemt pārtraukumu vai slēgt savu kontu.

Ja vēlaties deaktivizēt vai neatgriezeniski dzēst savu kontu, lūdzu, izpildiet tālāk sniegtos norādījumus.

Konta dzēšanas prasības

Jūs varat pieprasīt konta dzēšanu tikai tad, ja ir izpildīti šādi nosacījumi:

  • Nav neviena aktīva piegādes strīda
  • Nav neviena pasūtījuma verificēšanā vai apstrādē — visiem pasūtījumiem jābūt pilnībā pabeigtiem
  • Nav neviena maksājumu strīda
  • Nav nesegtu maksājumu

14 dienu labvēlības periods

  • Pēc dzēšanas pieprasījuma iesniegšanas jums būs 14 dienas, lai atsauktu šo lēmumu
  • Pēc 14 dienām jūsu konts un visi ar to saistītie dati tiks neatgriezeniski dzēsti
  • Dzēšanas process var ilgt līdz 2 dienām
  • G2G saglabās darījumu datus, kā to pieprasa juridiskās un nodokļu saistības

Datoru lietotājiem

  • Lai dzēstu savu kontu, lūdzu, sazinieties ar G2G klientu atbalstu
  • Jums būs jānorāda:
    • E-pasta adrese, kas saistīta ar jūsu G2G kontu
    • Iemesls jūsu konta dzēšanas pieprasījumam
  • Noteikti izmantojiet to pašu e-pasta adresi vai kontu, ar kuru sākotnēji reģistrējāties
  • Ja sazināsieties ar atbalstu, izmantojot citu e-pastu, mēs varam pieprasīt identitātes verifikāciju

Mobilās lietotnes lietotājiem

  • Jūs varat dzēst savu kontu tieši mobilajā lietotnē
  • Nav nepieciešams sazināties ar klientu atbalstu
Vai šis raksts palīdzēja?