Pagalbos centras
Pateikti bilietą

Šis straipsnis buvo išverstas naudojant dirbtinį intelektą iš English. Kai kurios detalės gali būti ne visiškai tikslios.

Mano draugas užsiregistravo naudodamas mano rekomendacinę nuorodą. Kodėl vis dar turiu 0 narių?

Paskutinį kartą atnaujinta: 31 Aug 2026

Jei jūsų draugas paspaudė jūsų persiuntimo nuorodą, bet nerodomas jūsų persiuntimų sąraše, tikėtina, kad taip yra dėl to, kaip jis užbaigė registracijos procesą.

Kad persiuntimas būtų įskaitytas, naudotojas turi užbaigti registraciją tame pačiame skirtuke, kuriame paspaudė jūsų persiuntimo nuorodą.

Jei jie perjungia skirtukus, uždaro naršyklę arba atveria registracijos puslapį atskirai, sekimas gali neteisingai neužregistruoti persiuntimo.

Kaip užtikrinti tikslų sekimą

Kad jūsų persiuntimas būtų užregistruotas teisingai:

  • Paprašykite draugų užbaigti registraciją neperjungiant skirtukų
  • Įtraukite draugišką pastabą, pvz.: „Registruokitės šiame skirtuke!“
  • Pasidalykite šiuo naudinguoju gidu:
    G2G paskyros registracijos gidas ir trikčių šalinimo patarimai
  • Paprašykite draugų prieš paspaudžiant jūsų persiuntimo nuorodą išvalyti slapukus arba naudoti inkognito / privatų režimą.
    Jei jie anksčiau spustelėjo kieno nors kito persiuntimo nuorodą, sistema vis tiek gali priskirti registraciją tai nuorodai — net jei vėliau jie paspaus jūsiškę. Slapukų išvalymas arba privataus naršymo lango naudojimas padeda užtikrinti, kad jūsų persiuntimas būtų tinkamai sekamas.

Šis paprastas patarimas gali lemti viską, užtikrinant, kad jūsų pastangos persiunčiant būtų tinkamai stebimos!

Ar esate pasirengę pradėti uždirbti kaip partneris? Užsiregistruokite G2G partnerių programoje dabar!

Ar šis straipsnis buvo naudingas?