អត្ថបទនេះត្រូវបានបកប្រែដោយ AI ពី English។ ព័ត៌មានលម្អិតមួយចំនួនប្រហែលជាមិនត្រឹមត្រូវឥតខ្ចោះទេ។
តើខ្ញុំត្រូវលុបគណនីរបស់ខ្ញុំយ៉ាងដូចម្តេច?
បានធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយ៖ 13 Aug 2026
ខណៈដែលយើងសង្ឃឹមថា អ្នកនឹងបន្តរីករាយជាមួយបទពិសោធន៍របស់អ្នកនៅលើ G2G យើងក៏យល់ថា អ្នកប្រហែលជាចង់សម្រាក ឬបិទគណនីរបស់អ្នក។
បើអ្នកចង់បិទដំណើរការ ឬលុបគណនីរបស់អ្នកជាអចិន្ត្រៃយ៍ សូមអនុវត្តតាមការណែនាំខាងក្រោម។
តម្រូវការសម្រាប់ការលុបគណនី
អ្នកអាចស្នើសុំលុបគណនីបាន តែក្នុងករណីដែលលក្ខខណ្ឌខាងក្រោមត្រូវបានបំពេញ៖
- មិនមានវិវាទលើការផ្តល់សេវាដែលកំពុងដំណើរការ
- មិនមានការបញ្ជាទិញណាមួយស្ថិតក្នុងដំណាក់កាលផ្ទៀងផ្ទាត់ ឬកំពុងដំណើរការ — ការបញ្ជាទិញទាំងអស់ត្រូវតែបញ្ចប់រួចរាល់ទាំងស្រុង
- មិនមានវិវាទទាក់ទងនឹងការទូទាត់
- មិនមានការទូទាត់ដែលនៅសល់មិនទាន់បង់
រយៈពេលអនុគ្រោះ 14 ថ្ងៃ
- នៅពេលអ្នកដាក់ស្នើសុំលុបគណនី អ្នកនឹងមានពេល 14 ថ្ងៃ ដើម្បីប្តូរចិត្ត
- បន្ទាប់ពី 14 ថ្ងៃ គណនីរបស់អ្នក និងទិន្នន័យទាំងអស់ដែលពាក់ព័ន្ធនឹងត្រូវបានលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍
- ដំណើរការលុបអាចចំណាយពេលដល់ទៅ 2 ថ្ងៃ ដើម្បីបញ្ចប់
- G2G នឹងរក្សាទុកទិន្នន័យប្រតិបត្តិការតាមដែលតម្រូវដោយកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់ និងពន្ធ
សម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់កុំព្យូទ័រ
- សូមទាក់ទង ផ្នែកជំនួយអតិថិជន G2G ដើម្បីលុបគណនីរបស់អ្នក
- អ្នកនឹងត្រូវផ្តល់ព័ត៌មានដូចខាងក្រោម៖
- អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនី G2G របស់អ្នក
- មូលហេតុសម្រាប់សំណើលុបគណនីរបស់អ្នក
- សូមប្រាកដថា អ្នកប្រើអាសយដ្ឋានអ៊ីមែល ឬគណនីដូចគ្នាដែលអ្នកបានចុះឈ្មោះដំបូង
- ប្រសិនបើអ្នកទាក់ទងផ្នែកជំនួយដោយប្រើអ៊ីមែលផ្សេង យើងអាចតម្រូវឱ្យមានការផ្ទៀងផ្ទាត់អត្តសញ្ញាណ
សម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់កម្មវិធីទូរស័ព្ទ
- អ្នកអាចលុបគណនីរបស់អ្នកដោយផ្ទាល់នៅក្នុងកម្មវិធីទូរស័ព្ទ
- មិនចាំបាច់ទាក់ទង ផ្នែកជំនួយអតិថិជន ឡើយ