Օգնության կենտրոն
Submit ticket

Այս հոդվածը թարգմանվել է AI-ի միջոցով English լեզվից: Որոշ մանրամասներ կարող են լիովին ճշգրիտ չլինել:

Ինչպե՞ս ջնջել իմ հաշիվը

Վերջին թարմացումը՝ 13 Aug 2026

Թեև հուսով ենք, որ Դուք կշարունակեք վայելել Ձեր փորձառությունը G2G-ում, հասկանում ենք, որ կարող է ցանկություն առաջանալ ընդմիջում վերցնել կամ փակել Ձեր հաշիվը։

Եթե ցանկանում եք ապաակտիվացնել կամ մշտապես ջնջել Ձեր հաշիվը, խնդրում ենք հետևել ստորև ներկայացված հրահանգներին։

Հաշվի ջնջման պահանջներ

Դուք կարող եք հաշվի ջնջման հարցում ներկայացնել միայն այն դեպքում, եթե բավարարվում են հետևյալ պայմանները՝

  • Չկան ընթացքի մեջ գտնվող առաքման վեճեր
  • Չկան ստուգման կամ մշակման փուլում գտնվող պատվերներ — բոլոր պատվերները պետք է լինեն լիովին ավարտված
  • Չկան վճարային վեճեր
  • Չկան չկարգավորված վճարումներ

14-օրյա արտոնյալ ժամկետ

  • Ջնջման հարցումը ներկայացնելուց հետո Դուք կունենաք 14 օր՝ որոշումը հետ շրջելու համար
  • 14 օր անց Ձեր հաշիվը և դրա հետ կապված բոլոր տվյալները կմշտապես ջնջվեն
  • Ջնջման գործընթացի ավարտը կարող է տևել մինչև 2 օր
  • G2G-ն կպահպանի գործարքային տվյալները՝ ըստ իրավական և հարկային պարտավորությունների պահանջների

Համակարգչի օգտագործողների համար

  • Խնդրում ենք կապվել G2G-ի Հաճախորդների աջակցման ծառայության հետ՝ Ձեր հաշիվը ջնջելու համար
  • Ձեզ անհրաժեշտ կլինի տրամադրել՝
    • Ձեր G2G հաշվին կապված էլփոստի հասցեն
    • Ձեր հաշվի ջնջման հարցման պատճառը
  • Համոզվեք, որ օգտագործում եք նույն էլփոստի հասցեն կամ այն հաշիվը, որով ի սկզբանե գրանցվել եք
  • Եթե աջակցությանը դիմեք այլ էլփոստի հասցեով, կարող է պահանջվել ինքնության հաստատում

Բջջային հավելվածի օգտվողների համար

  • Դուք կարող եք ջնջել Ձեր հաշիվը անմիջապես բջջային հավելվածում
  • Հաճախորդների աջակցման ծառայության հետ կապվելու կարիք չկա
Այս հոդվածն օգնե՞ց ձեզ: