این مقاله با استفاده از هوش مصنوعی از English ترجمه شده است. برخی جزئیات ممکن است کاملاً دقیق نباشند.
چگونه حساب خود را حذف کنم؟
آخرین بهروزرسانی: 13 Aug 2026
در حالی که امیدواریم همچنان از تجربهتان در G2G لذت ببرید، درک میکنیم که ممکن است بخواهید مدتی استراحت کنید یا حساب کاربری خود را ببندید.
اگر مایلید حساب خود را غیرفعال کنید یا برای همیشه حذف نمایید، لطفاً دستورالعملهای زیر را دنبال کنید.
شرایط لازم برای حذف حساب
شما فقط در صورتی میتوانید درخواست حذف حساب را ثبت کنید که شرایط زیر برقرار باشد:
- هیچ اختلافی در تحویل در جریان نباشد
- هیچ سفارشی در مرحله تأیید یا پردازش نباشد — همه سفارشها باید بهطور کامل تکمیل شده باشند
- هیچ اختلافی در پرداخت وجود نداشته باشد
- هیچ پرداخت معوقهای وجود نداشته باشد
مهلت ۱۴ روزه بازنگری
- پس از ثبت درخواست حذف، ۱۴ روز فرصت خواهید داشت تا تصمیم خود را لغو کنید
- پس از ۱۴ روز، حساب شما و تمامی دادههای مرتبط بهصورت دائمی حذف خواهند شد
- تکمیل فرایند حذف ممکن است تا ۲ روز طول بکشد
- G2G دادههای تراکنشی را مطابق با الزامات قانونی و مالیاتی نگهداری خواهد کرد
برای کاربران رایانه شخصی
- لطفاً برای حذف حساب خود با پشتیبانی مشتریان G2G تماس بگیرید
- لازم است موارد زیر را ارائه دهید:
- آدرس ایمیل مرتبط با حساب G2G شما
- دلیل درخواست حذف حساب
- حتماً از همان آدرس ایمیل یا همان حسابی که در ابتدا با آن ثبتنام کردهاید استفاده کنید
- اگر با ایمیل دیگری با پشتیبانی تماس بگیرید، ممکن است از شما احراز هویت درخواست شود
برای کاربران اپلیکیشن موبایل
- میتوانید حساب خود را مستقیماً درون اپلیکیشن موبایل حذف کنید
- نیازی به تماس با پشتیبانی مشتریان نیست