Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε με AI από English. Ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβείς.

Πώς λειτουργεί η χειροκίνητη ανανέωση;

Τελευταία ενημέρωση: 15 Sep 2026

Η G2G προσφέρει δύο τύπους υπηρεσιών ανανέωσης: Άμεση Αναπλήρωση και Χειροκίνητη Αναπλήρωση. Παρότι και οι δύο επιτρέπουν την προσθήκη πιστώσεων στον λογαριασμό του παιχνιδιού σας, η διαδικασία διαφέρει ελαφρώς.

Άμεση Αναπλήρωση

  1. Εύρεση Παραγγελίας – Αναζητήστε την προσφορά αναπλήρωσης στο www.g2g.com
  2. Παροχή ID – Εισαγάγετε το ID του λογαριασμού σας ή τα απαιτούμενα στοιχεία
  3. Πραγματοποίηση Πληρωμής – Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής
  4. Επιτυχής Πίστωση Αναπλήρωσης – Οι πιστώσεις θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό του παιχνιδιού σας

Χειροκίνητη Αναπλήρωση

  1. Εύρεση Παραγγελίας – Αναζητήστε την προσφορά αναπλήρωσης στο www.g2g.com
  2. Παροχή ID – Εισαγάγετε το ID του λογαριασμού σας ή τα στοιχεία σύνδεσης, όπως απαιτείται
  3. Πραγματοποίηση Πληρωμής – Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής
  4. Επιτυχής Πίστωση Αναπλήρωσης – Οι πιστώσεις προστίθενται χειροκίνητα από τον πωλητή
  5. Ειδοποίηση Πελάτη – Ο πωλητής θα σας ειδοποιήσει μέσω της G2G Web Chat μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία

Σημαντικές Υπενθυμίσεις για τη Χειροκίνητη Αναπλήρωση

1. Λήψη Στιγμιότυπων Οθόνης Πριν από τη Συναλλαγή

Πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας, σας συνιστούμε να σημειώσετε και να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης από τυχόν πολύτιμα αντικείμενα εντός παιχνιδιού ή νόμισμα. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί η ακρίβεια και παρέχει σημείο αναφοράς σε περίπτωση προβλημάτων με την παραγγελία.

2. Συντονιστείτε με τον Πωλητή

Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω της G2G Web Chat για να συμφωνήσετε σε μια κατάλληλη ώρα ώστε να συνδεθεί και να ολοκληρώσει τη χειροκίνητη αναπλήρωση.

Σημείωση: Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν Έλεγχο Ταυτότητας Δύο Παραγόντων (2FA) για τη σύνδεση του πωλητή.

3. Ενημερώστε τα Στοιχεία Σύνδεσής σας μετά την Ολοκλήρωση

Μόλις ολοκληρωθεί η αναπλήρωση:
- Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας ή τα στοιχεία σύνδεσης
- Εάν το παιχνίδι το επιτρέπει, διαγράψτε τη λίστα των προηγουμένως συνδεδεμένων συσκευών
Αυτά τα βήματα συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας.

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;