Bu məqalə English dilindən AI tərəfindən tərcümə olunub. Bəzi detallar dəqiq olmaya bilər.
Hesabımı necə silə bilərəm?
Son yenilənmə: 13 Aug 2026
G2G-də təcrübənizdən zövq almağa davam etməyinizi ümid etsək də, fasilə vermək və ya hesabınızı bağlamaq istəyə biləcəyinizi anlayırıq.
Hesabınızı deaktiv etmək və ya daimi olaraq silmək istəyirsinizsə, lütfən, aşağıdakı təlimatlara əməl edin.
Hesabın Silinməsi Tələbləri
Aşağıdakı şərtlər yerinə yetirildiyi halda yalnız hesabın silinməsi üçün müraciət edə bilərsiniz:
- Davam edən çatdırılma mübahisələri yoxdur
- Yoxlamada və ya emal prosesində olan sifarişlər yoxdur — bütün sifarişlər tam şəkildə tamamlanmış olmalıdır
- Ödəniş mübahisələri yoxdur
- Heç bir ödənilməmiş məbləğ yoxdur
14 Günlük Güzəşt Müddəti
- Silinmə sorğusunu təqdim etdikdən sonra qərarı ləğv etmək üçün 14 gününüz olacaq
- 14 gündən sonra hesabınız və onunla əlaqəli bütün məlumatlar daimi olaraq silinəcək
- Silinmə prosesinin tamamlanması 2 günə qədər çəkə bilər
- G2G hüquqi və vergi öhdəliklərinə uyğun olaraq əməliyyat məlumatlarını saxlayacaq
PC İstifadəçiləri üçün
- Hesabınızı silmək üçün G2G Müştəri Dəstəyi ilə əlaqə saxlayın
- Aşağıdakı məlumatları təqdim etməlisiniz:
- G2G hesabınıza bağlı e-poçt ünvanı
- Hesabın silinməsi sorğunuzun səbəbi
- Qeydiyyatdan keçdiyiniz eyni e-poçt ünvanından və ya hesabdan istifadə etdiyinizə əmin olun
- Dəstəyə fərqli bir e-poçt ünvanı ilə müraciət etsəniz, şəxsiyyətin təsdiqlənməsi tələb oluna bilər
Mobil Tətbiq İstifadəçiləri üçün
- Hesabınızı birbaşa mobil tətbiq daxilində silə bilərsiniz
- Müştəri dəstəyi ilə əlaqə saxlamağa ehtiyac yoxdur