Dä Artikel isch mit KI us em English übersetzt worde. Mänggi Detail chönne nid ganz gnau si.
Wie lösche ich mini Konto?
Zletscht aktualisiert: 13 Aug 2026
Während mir hoffe, dass Ihr Euer Erlebnis uf G2G wyterhin chönnt gniesse, verstönd mir, dass Ihr villicht e Pause mache oder Euer Konto schliesse möchtet.
Wenn Ihr Euer Konto deaktivieren oder dauerhaft lösche möchtet, befolgt bitte die aafüehrte Anleitung.
Aaforderige für d’Kontolöschig
Ihr chönd e Kontolöschig nume aafrage, wenn die folgende Bedingige erfüllt sind:
- Es git kei laufe Lieferungsträit
- Es git kei Bestellig im Verifizierig- oder Verarbeitigsstatus — alli Bestelliged müend vollständig abgschlosse si
- Es git kei Zahlungsstreit
- Es git kei offe Zahlig
14-Tägigi Gnadfrist
- Sobald Ihr e Löschigsaafrage absändet, händ Ihr 14 Täg Zit, um d’Entscheidig rückgängig z’mache
- Nach 14 Täg wird Euer Konto und alli zuegehörige Date permanent glöscht
- De Löschigsprozess chan bis zu 2 Täg goh, bis er ganz abgschlosse isch
- G2G behaltet Transaktionsdate gemäss de rechtliche und steuerliche Pflichte
Für PC-Benutzer
- Bitte kontaktiert de G2G-Kundesupport, um Euer Konto z’lösche
- Ihr müend Folgendes aage:
- D’E-Mail-Adress, wo mit Eurem G2G-Konto verknüpft isch
- Dä Grund für Eui Aafraag uf Kontolöschig
- Sorgt bitte defür, dass Ihr di gliiche E-Mail-Adress oder s’gliiche Konto verwendet, wo Ihr ursprünglich registriert hend
- Wenn Ihr de Support mit ere andere E-Mail kontaktiert, chönd mir e Identitätsprüefig verlange
Für Benutzer vo de mobile App
- Ihr chönd Euer Konto direkter in de mobile App lösche
- Es isch kei Kontakt zum Kundesupport nötig