דער אַרטיקל איז געוואָרן AI-איבערגעזעצט פֿון English. עטלעכע דעטאַלן זאָלן נישט זײַן פּונקט אקקוראַט.

אָפּציען־פֿון־ליסטע אָפפערס פון נישט־אַקטיווע פֿאַרקויפֿער

לעצט דערהייַנטיקט: 30 Aug 2026

הקדמה

דער אַראָפּנעמען פֿון אָפערס בײַ נישט־אַקטיווע פאַרקויפער איז אַ וויכטיקער פֿונקציע, געמאַכט צו האַלטן די קוואַליטעט און רעלעוואַנץ פֿון ליסטינגס איבער G2G. דער פּראָצעס העלפֿט זיכער מאַכן אַז קויפער זען נאָר אַקטיווע, אַקטועליזירטע אָפערס, בשעת ער דערמוטיקט פאַרקויפער צו בלײַבן אָנגעשפּאַרט מיט דער פּלאַטפֿאָרמע.

ווי עס אַרבעט

1. דעפֿיניציע פֿון נישט־אַקטיווקייט

אַ פאַרקויפער ווערט באַטראַכט אלס נישט־אַקטיוו, אויב ער האָט זיך נישט אַרײַנגעקלאָקט אין זײַן G2G חשבון פֿאַר אַ באַשטימטן פּעריאָד.

2. סערוויס־ספּעציפֿישע אַראָפּנעמען פֿון ליסטינגס

דער פּראָצעס פֿון אַראָפּנעמען ליסטינגס באַזירט זיך אויף דעם טיפּ פֿון סערוויס. יעדער סערוויס־קאַטעגאָריע האָט איר אייגענעם שוועל פֿון נישט־אַקטיווקייט, פֿאַרן אויטאָמאַטישן אַראָפּנעמען פֿון אָפערס:

געדויער פֿון נישט־אַקטיווקייט באַטראָפֿענע סערוויסן
3 טעג שפּיל־מאָנען
7 טעג חשבונות, קאָוטשינג, בוסטינג, זאַכן, סקינס
30 טעג ריטשאַרדזש, מתּנה־קאַרטלעך, ווידעאָשפּילן, ווייכווארג & אַפּס, מאָביל־ריטשאַרדזש

3. פֿריִערדיקע באַמערקונג

פאַרקויפער וועלן באַקומען אַן אימעיל־דערמאָנונג 3 טעג פֿאַרן פּלאַנירטן אַראָפּנעמען פֿון זייערע ליסטינגס צוליב נישט־אַקטיווקייט.
למשל, אויב דער שוועל פֿאַר אַראָפּנעמען ליסטינגס איז 30 טעג און אַ פאַרקויפער איז שוין נישט־אַקטיוו במשך 27 טעג, וועט ער באַקומען אַן אימעיל מיט דער בקשה זיך אַרײַנצולאָגן און האַלטן זײַנע אָפערס אָפֿן.

4. אויסנאַם פֿאַר OpenAPI אָפערס

אָפערס, וואָס ווערן פֿאַרוואַלטעט דורך OpenAPI־אינטעגראַציע, זענען אויסגענומען פֿון דעם אַראָפּנעמען פֿון ליסטינגס.
אויב אַ פאַרקויפער האָט בײַ דער זעלבער סערוויס סײַ OpenAPI סײַ נישט־OpenAPI אָפערס, וועלן נאָר די נישט־OpenAPI אָפערס ווערן אָפּגעשאַצט לויט נישט־אַקטיווקייט.

5. השפּעה פֿון צוקונפֿטיקע רעגל־ענדערונגען

אויב G2G וועט אין צוקונפֿט דערהײַנטיקן די סעטטינגס פֿון געדויער פֿון נישט־אַקטיווקייט:

  • די נײַע רעגולן וועלן גלײַך אָנווענדן ווערן אויף באַניצער, וועלכע זײַנען אַרײַנגעקלאָקט אין דער צײַט פֿון דער ענדערונג.
  • באַניצער, וועלכע זײַנען אַרויסגעקלאָקט אין דער צײַט פֿון דער ענדערונג, וועלן בלײַבן אונטער די פֿריִערדיקע רעגולן ביז זיי קלאָקן זיך ווידער אַרײַן.
  • אַמאָל זיי זײַנען אַרײַנגעקלאָקט, וועלן די נײַע געדויער־סעטטינגס אָנווענדן ווערן אויף זייער חשבון פֿון דעמאָלט ווײַטער.
האָט דער אַרטיקל געהאָלפֿן?