Ulpecentrum
Dien ticket in

Dit artikel is vertaald deur AI uut English. Sommige details ku nie hêlemoal juust zyn.

Uit de listing nemmen van inactieve verkopers hun aanbiedingen

Laetst bygewerkt: 30 Aug 2026

Inleiding

Het verwijderen van aanbiedingen van inactieve verkopers is een belangrijke functie die ontworpen is om de kwaliteit en relevantie van vermeldingen op gans G2G te bewaren. Dit proces helpt ervoor te zorgen dat kopers alleen actieve, up-to-date aanbiedingen zien, terwijl verkopers aangemoedigd worden om betrokken te blijven bij het platform.

Hoe het werkt

1. Definitie van inactiviteit

Een verkoper wordt als inactief beschouwd als die zich gedurende een bepaalde periode niet heeft aangemeld op z’n G2G-account.

2. Dienstspecifiek verwijderen

Het verwijderingsproces is gebaseerd op het type dienst. Elke dienstcategorie heeft z’n eigen inactiviteitsdrempel voordat aanbiedingen automatisch verwijderd worden:

Duur van inactiviteit Getroffen diensten
3 dagen Game Coins
7 dagen Accounts, Coaching, Boosting, Items, Skins
30 dagen Top Up, Cadeaubonnen, Videospellen, Software & Apps, Mobiel opladen

3. Voorafgaande melding

Verkopers ontvangen een e-mailherinnering 3 dagen vóór hun vermeldingen gepland staan om verwijderd te worden door inactiviteit.
Bijvoorbeeld: als de verwijderingsdrempel 30 dagen is en een verkoper 27 dagen inactief is geweest, dan ontvangt die een e-mail met de vraag om zich aan te melden en z’n aanbiedingen actief te houden.

4. Uitzondering voor OpenAPI-aanbiedingen

Aanbiedingen beheerd via OpenAPI-integratie zijn vrijgesteld van verwijdering.
Als een verkoper binnen dezelfde dienst zowel OpenAPI- als niet-OpenAPI-aanbiedingen heeft, dan worden alleen de niet-OpenAPI-aanbiedingen gecontroleerd op inactiviteit.

5. Invloed van toekomstige regelwijzigingen

Als G2G in de toekomst de instellingen voor inactiviteitsduur bijwerkt:

  • De nieuwe regels zijn onmiddellijk van toepassing op gebruikers die op het moment van de wijziging aangemeld zijn.
  • Gebruikers die op het moment van de wijziging afgemeld zijn, blijven onder de voorgaande regels vallen tot ze zich opnieuw aanmelden.
  • Zodra ze aangemeld zijn, gelden de nieuwe duurinstellingen voortaan voor hun account.
Hielp dit artikel?