Hjälpcenter
Skicka in ärende

Denna artikel är AI-översatt från English. Vissa detaljer kan vara mindre exakta.

Clash Royale: Hur man kopplar bort ett konto

Senast uppdaterad: 26 Aug 2026

Om du byter enhet eller överför ägarskapet för ett Clash Royale-konto krävs att det nuvarande kontot kopplas bort från den gamla plattformen. Den här guiden förklarar hur du begär en bortkoppling och vad du behöver förbereda för en lyckad överföring.

Så begär du att ett konto ska kopplas bort

  1. Starta Clash Royale och tryck på Inställningar-ikonen uppe till vänster på huvudskärmen.
  2. Tryck på Hjälp och support.
  3. Tryck på E-post-ikonen nere till höger och välj sedan Andra frågor.
  4. Din standardapp för e-post (t.ex. iCloud Mail, Gmail) öppnas med ett förskrivet e-postmeddelande till Supercell Support.
  5. Ändra inte mottagaren eller ämnesraden. I första raden i e-postmeddelandets brödtext ska du skriva din anledning till att kontot ska kopplas bort.

Obligatorisk information för att koppla bort ett konto

Säljaren ska lämna följande uppgifter, och de måste inkluderas i ditt e-postmeddelande till supporten:

  1. Kontonamn i spelet
  2. Klanttillhörighet (om tillämpligt, ange klannamn)
  3. Erfarenhetsnivå (siffran som visas i den blå stjärnikonen)
  4. Datum och tid för senaste inloggning
  5. Kontots skapelsedatum (månad och år)
  6. Stad eller land där kontot skapades
  7. Enhetsmodell som användes för att spela spelet
  8. Köphistorik
    • Om ädelstenar har köpts: Bifoga skärmbilder av de första och de senaste 5 kvittona
    • Om inga köp har gjorts: Skriv helt enkelt "Inget köp"

Så minskar du risken för att det ursprungliga ägaren återställer kontot

För att säkra kontot efter att du har fått det:

  1. Byt omedelbart lösenordet som är kopplat till plattformskontot (Google/Apple‑ID).
  2. Gör ett köp av ädelstenar med din egen betalningsmetod för att uppdatera kontots ägarhistorik.
  3. Begär fullständig kontoinformation från säljaren och slutför begäran om bortkoppling på din enhet.

Scenarier beroende på plattform

Olika steg för bortkoppling gäller beroende på säljarens och köparens plattform:

Säljare: iOS | Köpare: Android

  • Redan kopplat:
    Säljaren begär bortkoppling och länkar sedan till köparens Google Play.
  • Inte ännu kopplat:
    Säljaren länkar till köparens Android-enhet. Köparen begär sedan att den tidigare Game Center-länken ska avbrytas.

Säljare: iOS | Köpare: iOS

  • Redan kopplat:
    Säljaren begär bortkoppling och länkar sedan till köparens Game Center.
  • Inte ännu kopplat:
    Säljaren kopplar bort från nuvarande Game Center och länkar sedan köparens Apple‑ID.

Säljare: Android | Köpare: iOS

  • Redan kopplat:
    Säljaren begär bortkoppling och länkar sedan till köparens Game Center.
  • Inte ännu kopplat:
    Säljaren länkar till köparens iOS-enhet. Köparen begär sedan att den tidigare Google Play-länken ska avbrytas.

Säljare: Android | Köpare: Android

  • Redan kopplat:
    Säljaren begär bortkoppling och länkar sedan till köparens Google Play.
  • Inte ännu kopplat:
    Säljaren kopplar bort från Google Play och länkar sedan köparens Google-konto.
Hjälpte denna artikel?