Centru de ajutor
Trimiteți ticket

Acest articol a fost tradus cu AI din English. Unele detalii s-ar putea să nu fie perfect exacte.

Oferte de delistare ale vânzătorilor inactivi

Ultima actualizare: 30 Aug 2026

Introducere

Eliminarea ofertelor publicate de vânzători inactivi este o funcție importantă, concepută pentru a menține calitatea și relevanța listărilor pe G2G. Acest proces ajută la asigurarea faptului că, pentru cumpărători, sunt afișate doar oferte active și actualizate, în timp ce îi încurajează pe vânzători să rămână implicați în platformă.

Cum funcționează

1. Definirea inactivității

Un vânzător este considerat inactiv dacă nu s-a autentificat în contul său G2G pentru o perioadă specificată.

2. Eliminarea în funcție de serviciu

Procesul de eliminare se bazează pe tipul de serviciu. Fiecare categorie de servicii are propriul prag de inactivitate înainte ca ofertele să fie eliminate automat:

Durata inactivității Servicii afectate
3 zile Monede de joc
7 zile Conturi, Coaching, Boosting, Obiecte, Skin-uri
30 zile Reîncărcare, Carduri cadou, Jocuri video, Software și aplicații, Reîncărcare mobilă

3. Notificare în avans

Vânzătorii vor primi un memento prin e-mail cu 3 zile înainte ca listările lor să fie programate pentru eliminare din cauza inactivității.
De exemplu, dacă pragul de eliminare este de 30 de zile și un vânzător a fost inactiv timp de 27 de zile, acesta va primi un e-mail prin care i se va solicita să se autentifice și să își mențină ofertele.

4. Excepție pentru ofertele OpenAPI

Ofertele gestionate prin integrarea OpenAPI sunt exceptate de la eliminare.
Dacă un vânzător are atât oferte OpenAPI, cât și oferte non-OpenAPI în cadrul aceluiași serviciu, numai ofertele non-OpenAPI vor fi evaluate pentru inactivitate.

5. Impactul modificărilor viitoare ale regulilor

Dacă G2G actualizează în viitor setările privind durata inactivității:

  • Noile reguli se vor aplica imediat utilizatorilor care sunt autentificați în momentul modificării.
  • Utilizatorii care sunt deconectați în momentul modificării vor rămâne supuși regulilor anterioare până la o nouă autentificare.
  • Odată autentificați, noile setări de durată se vor aplica contului lor de atunci înainte.
V-a ajutat acest articol?