Centru de ajutor
Trimiteți ticket

Acest articol a fost tradus cu AI din English. Unele detalii s-ar putea să nu fie perfect exacte.

Dezactivați autentificarea în doi pași pe dispozitivul dvs. de joc

Ultima actualizare: 26 Aug 2026

În funcție de dispozitivul și sistemul de operare pe care le folosiți, procesul de dezactivare a autentificării în doi pași (cunoscută și ca autentificare în doi factori sau verificare în 2 pași) poate varia. Urmați instrucțiunile de mai jos în funcție de tipul dispozitivului dvs.:

iOS (dispozitive Apple)

Dacă ID-ul dvs. Apple a fost creat folosind iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 sau o versiune ulterioară, nu puteți dezactiva autentificarea în doi factori.
Dacă ID-ul dvs. Apple a fost creat folosind o versiune anterioară, este posibil să aveți opțiunea de a o dezactiva.

Pași pentru dezactivarea autentificării în doi factori

  1. Accesați pagina contului Apple ID și autentificați-vă.
  2. În secțiunea Securitate, faceți clic pe Editare.
  3. Faceți clic pe Dezactivați autentificarea în doi factori.
  4. Creați întrebări de securitate noi și verificați-vă data nașterii pentru a finaliza procesul.

Dacă opțiunea de dezactivare a autentificării în doi factori nu apare, această funcție este activată permanent și nu poate fi dezactivată.

Dacă autentificarea în doi factori a fost activată fără permisiunea dvs.

Verificați e-mailul dvs. (asociat cu ID-ul Apple sau cu adresa de recuperare) pentru e-mailul de confirmare a înscrierii.

  • Derulați până la partea de jos a e-mailului și faceți clic pe Dezactivați autentificarea în doi factori.
  • Acest link este valabil timp de 14 zile de la momentul înscrierii.

Android (cont Google)

Pentru a dezactiva verificarea în 2 pași pentru contul dvs. Google:

  1. Accesați Contul meu > Securitate > Conectare la Google > Verificarea în 2 pași sau vizitați https://myaccount.google.com/security
  2. Autentificați-vă folosind adresa de e-mail, parola și codul de verificare (dacă vi se solicită).
  3. Selectați Dezactivare lângă „Verificarea în 2 pași”.
  4. Va apărea o fereastră pop-up de confirmare. Faceți clic pe OK pentru a confirma.

Dacă utilizați un cont de gaming care este conectat la serviciile Apple sau Google, aceste setări vor afecta modul în care vă autentificați în jocuri sau servicii pe toate dispozitivele dvs.

V-a ajutat acest articol?