Hjelpesenter
Send inn billett

Denne artikkelen ble AI-oversatt fra English. Noen detaljer kan være unøyaktige.

Clash Royale: Slik kobler du fra en konto

Sist oppdatert: 26 Aug 2026

Hvis du bytter enhet eller overfører eierskapet til en Clash Royale-konto, må den nåværende kontoen kobles fra den gamle plattformen. Denne veiledningen forklarer hvordan du ber om å koble fra en konto, og hva du bør forberede for at overføringen skal lykkes.

Slik ber du om å koble fra en konto

  1. Start Clash Royale og trykk på Innstillinger-ikonet øverst til venstre på hovedskjermen.
  2. Trykk på Hjelp og brukerstøtte.
  3. Nederst til høyre trykker du på E-post-ikonet, og velger deretter Andre spørsmål.
  4. Standard e-postappen din (f.eks. iCloud Mail, Gmail) åpnes med en forhåndsutfylt e-post til Supercell Kundeservice.
  5. Ikke endre mottaker eller emne. I første linje i e-postteksten skriver du årsaken til at du vil koble fra kontoen.

Nødvendig informasjon for å koble fra en konto

Selgeren skal oppgi følgende detaljer, som må inkluderes i e-posten din til kundeservice:

  1. Spillkontonavn
  2. Klantilhørighet (hvis aktuelt, ta med klanens navn)
  3. Erfaringsnivå (tallet som vises i det blå stjerneikonet)
  4. Dato og klokkeslett for siste innlogging
  5. Opprettelsesdato for kontoen (måned og år)
  6. By eller land der kontoen ble opprettet
  7. Enhetsmodell brukt til å spille spillet
  8. Kjøpshistorikk
    • Hvis det er kjøpt edelstener: Legg ved skjermbilder av de første og siste 5 kvitteringene
    • Hvis det ikke er gjort noen kjøp: Skriv bare "Ingen kjøp"

Slik reduserer du risikoen for at den opprinnelige eieren gjenoppretter kontoen

For å sikre kontoen etter at du har mottatt den:

  1. Bytt umiddelbart passordet som er knyttet til plattformkontoen (Google/Apple-ID).
  2. Kjøp edelstener med din egen betalingsmetode for å oppdatere kontoens eierskapshistorikk.
  3. Be om fullstendig kontoinformasjon fra selgeren, og fullfør forespørselen om å koble fra på enheten din.

Plattformspesifikke scenarier

Ulike fremgangsmåter for å koble fra gjelder avhengig av plattformen til selger og kjøper:

Selger: iOS | Kjøper: Android

  • Allerede koblet til:
    Selger ber om å koble fra, og kobler deretter til kjøperens Google Play-konto.
  • Ikke koblet til ennå:
    Selger kobler til kjøperens Android-enhet. Kjøper ber deretter om å avbryte den forrige Game Center-koblingen.

Selger: iOS | Kjøper: iOS

  • Allerede koblet til:
    Selger ber om å koble fra, og kobler deretter til kjøperens Game Center.
  • Ikke koblet til ennå:
    Selger kobler fra det nåværende Game Center, og kobler deretter til kjøperens Apple-ID.

Selger: Android | Kjøper: iOS

  • Allerede koblet til:
    Selger ber om å koble fra, og kobler deretter til kjøperens Game Center.
  • Ikke koblet til ennå:
    Selger kobler til kjøperens iOS-enhet. Kjøper ber deretter om å avbryte den forrige Google Play-koblingen.

Selger: Android | Kjøper: Android

  • Allerede koblet til:
    Selger ber om å koble fra, og kobler deretter til kjøperens Google Play-konto.
  • Ikke koblet til ennå:
    Selger kobler fra Google Play, og kobler deretter til kjøperens Google-konto.
Hjalp denne artikkelen?