Hjelpesenter
Submit ticket

Denne artikkelen ble AI-oversatt fra English. Noen detaljer kan være unøyaktige.

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Sist oppdatert: 13 Aug 2026

Selv om vi håper at du fortsetter å ha glede av opplevelsen din på G2G, forstår vi at du kanskje ønsker å ta en pause eller lukke kontoen din.

Hvis du ønsker å deaktivere eller permanent slette kontoen din, følger du instruksjonene nedenfor.

Krav for sletting av konto

Du kan bare be om sletting av kontoen hvis følgende betingelser er oppfylt:

  • Det finnes ingen pågående leveringsdisputer
  • Det finnes ingen ordrer under verifisering eller behandling — alle ordrer må være fullstendig fullført
  • Det finnes ingen betalingsdisputer
  • Det finnes ingen utestående betalinger

14-dagers angrerettperiode

  • Når du sender inn en forespørsel om sletting, har du 14 dager til å omgjøre beslutningen
  • Etter 14 dager blir kontoen din og alle tilknyttede data slettet permanent
  • Sletteprosessen kan ta opptil 2 dager å fullføre
  • G2G vil beholde transaksjonsdata som kreves i henhold til juridiske og skattemessige forpliktelser

For PC-brukere

  • Ta kontakt med G2G kundestøtte for å slette kontoen din
  • Du må oppgi:
    • E-postadressen som er knyttet til G2G-kontoen din
    • Begrunnelsen for forespørselen om sletting av kontoen din
  • Sørg for å bruke samme e-postadresse eller konto som du opprinnelig registrerte deg med
  • Hvis du kontakter kundestøtte med en annen e-postadresse, kan vi kreve identitetsbekreftelse

For brukere av mobilappen

  • Du kan slette kontoen din direkte i mobilappen
  • Du trenger ikke å kontakte kundestøtte
Hjalp denne artikkelen?