Энэ өгүүллийг English хэлнээс AI орчуулгаар орчуулсан. Зарим дэлгэрэнгүй мэдээлэл бүрэн үнэн зөв биш байж болно.
Тоглоомын төхөөрөмж дээрх хоёр шатлалт баталгаажуулалтыг унтраах
Сүүлд шинэчилсэн: 26 Aug 2026
Таны төхөөрөмж болон үйлдлийн системээс хамааран хоёр шатлалт баталгаажуулалтыг (хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалт эсвэл 2 алхамт баталгаажуулалт гэж мөн нэрлэдэг) унтраах үйл явц өөр байж болно. Төхөөрөмжийн төрлөөсөө хамааран доорх зааврыг дагана уу:
iOS (Apple төхөөрөмжүүд)
Хэрэв таны Apple ID-г iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 эсвэл түүнээс хойших хувилбар ашиглан үүсгэсэн бол та хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалтыг унтраах боломжгүй.
Хэрэв таны Apple ID өмнөх хувилбараар үүссэн бол үүнийг идэвхгүй болгох сонголт танд байж болно.
Хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалтыг унтраах алхмууд
- Apple ID дансны хуудас руу орж нэвтэрнэ үү.
- Аюулгүй байдал хэсэгт Засах дээр дарна уу.
- Хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалтыг унтраах дээр дарна уу.
- Шинэ аюулгүй байдлын асуултууд үүсгэж, төрсөн огноогоо баталгаажуулснаар үйл явцыг дуусгана уу.
Хэрэв хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалтыг унтраах сонголт харагдахгүй байвал энэ функц байнга идэвхтэй байгаа бөгөөд идэвхгүй болгох боломжгүй гэсэн үг юм.
Хэрэв хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалт таны зөвшөөрөлгүйгээр идэвхжсэн бол
И-мэйлээ (Apple ID эсвэл аврах хаягтай холбоотой) шалгаад бүртгэлийн баталгаажуулалтын и-мэйл-ийг олно уу.
- И-мэйлийн доод хэсэг рүү гүйлгээд Хоёр хүчин зүйлт баталгаажуулалтыг унтраах дээр дарна уу.
- Энэ холбоос нь бүртгүүлснээс хойш 14 хоногийн хугацаанд хүчинтэй.
Android (Google бүртгэл)
Google бүртгэлийнхээ хоёр шатлалт баталгаажуулалтыг унтраахын тулд:
- Миний бүртгэл > Аюулгүй байдал > Google-д нэвтрэх > 2 шатлалт баталгаажуулалт руу очно уу, эсвэл https://myaccount.google.com/security хаягаар орно уу.
- И-мэйл хаяг, нууц үг, баталгаажуулах кодоо ашиглан нэвтэрнэ үү (шаардсан тохиолдолд).
- “2 шатлалт баталгаажуулалт” хэсгийн хажууд байгаа Унтраах-ыг сонгоно уу.
- Баталгаажуулах цонх гарч ирнэ. Баталгаажуулахын тулд OK дээр дарна уу.
Хэрэв та Apple эсвэл Google үйлчилгээтэй холбогдсон тоглоомын бүртгэл ашиглаж байгаа бол эдгээр тохиргоо нь төхөөрөмжүүдийн хооронд тоглоом эсвэл үйлчилгээ рүү хэрхэн нэвтрэхэд тань нөлөөлнө.