Hölpcentrum
Ticket versterke

Dit artikel is AI-vertaald oet 't English. Sommige details kalle neet gans akkeraat zeen.

Afboedelingsaanbiedinge veur inactieve verkopere

Lits bisgewirk: 30 Aug 2026

Inleiding

Het verwijderen van aanbiedingen van inactieve verkopers is ein belangriek functie, bedoeld om de kwaliteit en relevantie van listings oetë te houden op G2G. Dit proces helpt zeker te stelle dat kopers allinnich actieve, up-to-date aanbiedingen zien, terwijl verkopers aangemoedigd wèrde om betrokken te blieve bie het platform.

Hoe het werkt

1. Definitie van inactiviteit

Ein verkoper wèrdt als inactief besjouwd es die zich gedurende de opgève periode neet op z'n G2G-account heeft aangemeld.

2. Servicespecifiek verwijderen

Het verwijderen van aanbiedingen is gebaseerde op het type dienst. Elke servicecategorie hèt zien eigen drempel veur inactiviteit veurdat aanbiedingen automatisch wèrde verwijderd:

Duur van inactiviteit Getroffene diensten
3 dae Game Coins
7 dae Accounts, Coaching, Boosting, Items, Skins
30 dae Top Up, Gift Cards, Video Games, Software & Apps, Mobile Recharge

3. Voorafgaande kennisgeving

Verkopers kriege ein e-mailherinnering 3 dae veur hun listings gepland zien om te wèrde verwijderd door inactiviteit.
Veurbeeld: es de drempel veur verwijderen 30 dae is en ein verkoper 27 dae inactief is geweest, kriegt die ein e-mail met de vraag om in te loggen en zien aanbiedingen actief te houden.

4. Uitzondering veur OpenAPI-aanbiedingen

Aanbiedingen die via OpenAPI-integratie beheerd wèrde, zien uitgezjondere van het verwijderen.
Es ein verkoper zowèl OpenAPI- as niet-OpenAPI-aanbiedingen onder dezelfde service hèt, dan wèrde allein de niet-OpenAPI-aanbiedingen op inactiviteit beoordeeld.

5. Gevolgen van toekomstige regelwiesigingen

Es G2G in de toekomst de instellingen veur de duur van inactiviteit aanpast:

  • De neie regels wèrde onmiddellijk toegepast op gebruikers die op het moment van de wiesiging ingelogd zien.
  • Gebruikers die op het moment van de wiesiging uitgelogd zien, blieve onder de vorige regels tot ze zich weer aanmelden.
  • Zoodra ze ingelogd zien, zalle de nieuwe duurinstellingen vanaf dan op hun account van toepassing zien.
Haet dit artikel geholpe?