Бұл мақала English тілінен AI көмегімен аударылды. Кейбір мәліметтер мүлдем дәл болмауы мүмкін.
Белсенді емес сатушылардың листингтен шығару ұсыныстары
Соңғы жаңарту: 30 Aug 2026
Кіріспе
Белсенді емес сатушылардың ұсыныстарын жарияланымдардан алып тастау — G2G платформасындағы тізімдердің сапасы мен өзектілігін сақтауға арналған маңызды мүмкіндік. Бұл үдеріс сатып алушыларға тек белсенді, жаңартылған ұсыныстарды көруге көмектеседі, әрі сатушыларды платформамен байланыста болуға ынталандырады.
Қалай жұмыс істейді
1. Белсенді еместікті анықтау
Сатушы өздерінің G2G аккаунтына белгілі бір уақыт аралығында кірмесе, ол белсенді емес деп есептеледі.
2. Қызметке байланысты жарияланымдарды алып тастау
Жарияланымдарды алып тастау үдерісі қызмет түріне байланысты болады. Әр қызмет санаты үшін ұсыныстар автоматты түрде жойылғанға дейінгі белсенді емес болу шегі бөлек белгіленген:
| Белсенді емес болу ұзақтығы | Қолданылатын қызметтер |
|---|---|
| 3 күн | Ойын валютасы |
| 7 күн | Аккаунттар, коучинг, бустинг, заттар, скиіндер |
| 30 күн | Толықтыру, сыйлық карталары, бейне ойындар, бағдарламалық жасақтама және қолданбалар, мобильді толтыру |
3. Алдын ала хабарландыру
Сатушылар белсенді еместікке байланысты олардың тізімдері жойылуға жоспарланғанға дейін 3 күн бұрын электрондық пошта арқылы еске салу хатын алады.
Мысалы, егер жарияланымдарды алып тастау шегі 30 күн болса және сатушы 27 күн бойы белсенді болмаса, оған жүйеге кіріп, ұсыныстарын сақтау туралы электрондық хат жіберіледі.
4. OpenAPI ұсыныстары үшін ерекшелік
OpenAPI интеграциясы арқылы басқарылатын ұсыныстар жарияланымдардан алып тастау ережесінен босатылады.
Егер сатушыда бір қызмет ішінде OpenAPI және OpenAPI емес ұсыныстар болса, белсенді еместік тек OpenAPI емес ұсыныстарға ғана қолданылады.
5. Болашақтағы ереже өзгерістерінің әсері
Егер G2G болашақта белсенді емес болу ұзақтығының баптауларын жаңартса:
- Жаңа ережелер өзгеріс енгізілген сәтте жүйеге кіріп тұрған пайдаланушыларға бірден қолданылады.
- Өзгеріс сәтінде жүйеден шығып тұрған пайдаланушылар қайта кіргенге дейін алдыңғы ережелерге сәйкес қалады.
- Жүйеге қайта кіргеннен кейін, олардың аккаунтына әрі қарай жаңа ұзақтық баптаулары қолданылады.