Ezt a cikket AI fordította English nyelvről. Előfordulhat, hogy egyes részletek nem teljesen pontosak.
Hogyan hozhatok létre tömeges hirdetést?
Utolsó frissítés: 17 Sep 2026
Kövesse az alábbi lépéseket több hirdetés egyszerre történő létrehozásához és feltöltéséhez a tömeges hirdetés funkcióval.
Lépjen a „My G2G” oldalra, és kattintson a „Create Listing” gombra a Listing fül alatt. Ezután kattintson a „Download List” gombra.

Válassza ki a szolgáltatását és a játékot, majd kattintson a „Download List” gombra az .xls fájl letöltéséhez. Mentse el, majd nyissa meg.

Töltse ki az összes szükséges adatot az .xls fájlban az egyes kívánt szerverekhez. A kijelöléshez használja a legördülő nyilakat, és kattintson a fájlban a „Reference” gombra a minta bejegyzések megtekintéséhez.

Mentse a fájlt xls formátumban. Csak xls fájlok elfogadottak.

Az itt található útmutató segítségével megtekintheti a kitöltés részleteit.
Hogyan lehet ajándékkártya-kódokat feltölteni? Tömeges feltöltés termékekhez
Kattintson az „Upload List” gombra.

Válassza ki ugyanazt a szolgáltatást és játékot, majd kattintson az „Upload List” gombra, és töltse fel az .xls fájlt.

Tekintse meg a hirdetés előnézetét. Az előnézet automatikusan betöltődik.

Megjegyzés: Az előnézeti hirdetés körülbelül 1 óra múlva lejár. Ez idő alatt ugyanazon szolgáltatás/játék kombinációt nem tudja újra feltölteni, kivéve ha az aktuális előnézetet megerősíti vagy megszakítja. Kérjük, a folytatás előtt ellenőrizze még egyszer az érvényes hirdetéseket.

Ellenőrizze az „Invalid Listing” fület, hogy lássa, mely bejegyzéseket kell módosítani. Végezze el a változtatásokat az .xls fájlban, majd kattintson a „Re-upload” gombra az újrapróbálkozáshoz.

Fontos: Ha az a szerver, amelyet listázni próbál, már szerepel a profilján, akkor érvénytelen hirdetésként lesz megjelölve. A rendszer nem fogja feldolgozni. Egy meglévő szerver frissítéséhez lépjen a Manage Listing oldalra. A meglévő hirdetések tömeges feltöltéssel nem írhatók felül — ezeket egyenként kell szerkeszteni.
Ezután kattintson a „Confirm & Submit” gombra a véglegesített lista feltöltéséhez.
Miután a hirdetés sikeresen közzétételre került, a Manage Listing oldalon kezelheti azt.
