Ezt a cikket AI fordította English nyelvről. Előfordulhat, hogy egyes részletek nem teljesen pontosak.
Hogyan törölhetem a fiókomat?
Utolsó frissítés: 13 Aug 2026
Miközben reméljük, hogy továbbra is élvezni fogja a G2G-n szerzett élményét, megértjük, ha szünetet szeretne tartani, vagy lezárná fiókját.
Ha szeretné deaktiválni vagy véglegesen törölni a fiókját, kérjük, kövesse az alábbi utasításokat.
Fióktörlési követelmények
Fióktörlési kérelmet csak akkor nyújthat be, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
- Nincsenek folyamatban lévő kézbesítési viták
- Nincsenek ellenőrzés vagy feldolgozás alatt álló megrendelések — minden rendelésnek teljesen befejezettnek kell lennie
- Nincsenek fizetési viták
- Nincsenek fennálló kifizetések
14 napos türelmi időszak
- A törlési kérelem benyújtása után 14 napja lesz a döntés visszavonására
- 14 nap elteltével fiókja és minden kapcsolódó adat véglegesen törlődik
- A törlési folyamat befejezése akár 2 napot is igénybe vehet
- A G2G a jogi és adózási kötelezettségeknek megfelelően megőrzi a tranzakciós adatokat
PC felhasználók számára
- Fiókja törléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a G2G ügyfélszolgálattal
- A következő adatokat kell megadnia:
- A G2G-fiókjához kapcsolt e-mail-címet
- A fióktörlési kérelem okát
- Ügyeljen arra, hogy ugyanazt az e-mail-címet vagy fiókot használja, amellyel eredetileg regisztrált
- Ha eltérő e-mail-címről veszi fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, előfordulhat, hogy személyazonosság-ellenőrzésre lesz szükség
Mobilalkalmazás felhasználók számára
- Fiókját közvetlenül a mobilalkalmazásban törölheti
- Nincs szükség az ügyfélszolgálat felkeresésére