Centro de axuda
Enviar ticket

Este artigo foi traducido por IA dende English. Algúns detalles poden non ser precisos.

Desactivar a autenticación en dous pasos no seu dispositivo de xogo

Última actualización: 26 Aug 2026

Dependendo do seu dispositivo e sistema operativo, o proceso para desactivar a autenticación en dous pasos (tamén coñecida como autenticación de dous factores ou verificación en 2 pasos) pode variar. Siga as instrucións abaixo en función do tipo de dispositivo:

iOS (dispositivos Apple)

Se o seu ID de Apple foi creado usando iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 ou posterior, non pode desactivar a autenticación de dous factores.
Se o seu ID de Apple foi creado cunha versión anterior, pode ter a opción de desactivalo.

Pasos para desactivar a autenticación de dous factores

  1. Vaia á páxina da conta do ID de Apple e inicie sesión.
  2. Na sección Seguranza, prema en Editar.
  3. Prema en Desactivar a autenticación de dous factores.
  4. Cree novas preguntas de seguranza e verifique a súa data de nacemento para completar o proceso.

Se a opción para desactivar a autenticación de dous factores non aparece, esta función está activada de forma permanente e non se pode desactivar.

Se a autenticación de dous factores se activou sen o seu permiso

Comprobe o seu correo electrónico (vinculado ao seu ID de Apple ou ao enderezo de rescate) para atopar o correo de confirmación do rexistro.

  • Desprácese ata a parte inferior do correo e prema en Desactivar a autenticación de dous factores.
  • Esta ligazón é válida durante 14 días desde o momento do rexistro.

Android (Conta de Google)

Para desactivar a verificación en dous pasos da súa conta de Google:

  1. Vaia a A miña conta > Seguranza > Acceder a Google > Verificación en 2 pasos ou visite https://myaccount.google.com/security
  2. Inicie sesión usando o seu correo electrónico, contrasinal e código de verificación (se se lle solicita).
  3. Seleccione Desactivar xunto a "Verificación en 2 pasos".
  4. Aparecerá unha xanela emerxente de confirmación. Prema en Aceptar para confirmar.

Se está a usar unha conta de xogo vinculada a servizos de Apple ou Google, estas opcións afectarán á forma en que inicia sesión nos xogos ou servizos en todos os seus dispositivos.

Axudou este artigo?