Dit artikel is AI-oerset út English. Guon details binne miskien net perfekt akkuraat.
Hoe kin ik myn akkount wiskje?
Lêst bywurke: 13 Aug 2026
Wylst wy hoopje dat jo trochgean mei genietsjen fan jo ûnderfining op G2G, begripe wy dat jo miskien in skoft nimme wolle of jo akkount slute wolle.
As jo jo akkount deaktivearje of permanint wiskje wolle, folgje dan de ynstruksjes hjirûnder.
Easken foar it wiskjen fan it akkount
Jo kinne allinnich in fersyk foar akkountwisking yntsjinje as oan de folgjende betingsten foldien is:
- Der binne gjin trochgeande leveringsdisputen
- Der binne gjin oarders yn ferifikaasje of ferwurking — alle oarders moatte folslein ôfhannele wêze
- Der binne gjin betellingsdisputen
- Der binne gjin iepensteande betellingen
14-dagen genadetid
- Sadree’t jo in fersyk foar wisking yntsjinje, hawwe jo 14 dagen om it beslút werom te draaien
- Nei 14 dagen wurde jo akkount en alle byhearrende gegevens permanint wiske
- It wiskingsproses kin oant 2 dagen duorje om foltôge te wurden
- G2G sil transaksjonele gegevens bewarje sa’t wetlike en belestingferplichtingen dat fereaskje
Foar PC-brûkers
- Nim kontakt op mei G2G Klantesupport om jo akkount te wiskjen
- Jo moatte it folgjende oanleverje:
- It e-mailadres dat keppele is oan jo G2G-akkount
- De reden foar jo fersyk om jo akkount te wiskjen
- Soargje derfoar dat jo itselde e-mailadres of akkount brûke wêrmei’t jo jo oarspronklik registrearre hawwe
- As jo kontakt opnimme mei de support mei in oar e-mailadres, kinne wy identiteitsferifikaasje fereaskje
Foar brûkers fan de mobile app
- Jo kinne jo akkount direkt yn de mobile app wiskje
- It is net nedich om kontakt op te nimmen mei de klantesupport