Ohjekeskus
Lähetä tiketti

Tämä artikkeli on käännetty tekoälyn avulla kielestä English. Jotkin tiedot eivät välttämättä ole täysin tarkkoja.

Passiivisten myyjien listalta poistamisen tarjoukset

Viimeksi päivitetty: 30 Aug 2026

Johdanto

Tarjousten poistaminen käytöstä toimettomilta myyjiltä on tärkeä ominaisuus, jonka tarkoituksena on ylläpitää ilmoitusten laatua ja ajantasaisuutta koko G2G:ssä. Tämä prosessi auttaa varmistamaan, että ostajat näkevät vain aktiiviset ja ajan tasalla olevat tarjoukset, samalla kun se kannustaa myyjiä pysymään aktiivisina alustalla.

Näin se toimii

1. Toimettomuuden määritelmä

Myyjän katsotaan olevan toimeton, jos hän ei ole kirjautunut G2G-tililleen määritetyn ajanjakson aikana.

2. Palvelukohtainen poistaminen käytöstä

Poistaminen käytöstä perustuu palvelun tyyppiin. Kullakin palveluluokalla on oma toimettomuuskynnyksensä, jonka jälkeen tarjoukset poistetaan automaattisesti:

Toimettomuuden kesto Vaikutuksen alaiset palvelut
3 päivää Pelikolikot
7 päivää Tilit, valmennus, boostaus, esineet, skinit
30 päivää Lataus, lahjakortit, videopelit, ohjelmistot ja sovellukset, mobiililataus

3. Ennakkovaroitus

Myyjät saavat sähköposti-ilmoituksen 3 päivää ennen, kun heidän ilmoitustensa on määrä poistua käytöstä toimettomuuden vuoksi.
Esimerkiksi jos poistamisen käytöstä kynnys on 30 päivää ja myyjä on ollut toimettomana 27 päivää, hän saa sähköpostin, jossa häntä kehotetaan kirjautumaan sisään ja ylläpitämään tarjouksiaan.

4. Poikkeus OpenAPI-tarjouksille

OpenAPI-integraation kautta hallinnoidut tarjoukset on vapautettu poistamisesta käytöstä.
Jos myyjällä on saman palvelun alla sekä OpenAPI- että muita kuin OpenAPI-tarjouksia, ainoastaan muut kuin OpenAPI-tarjoukset arvioidaan toimettomuuden perusteella.

5. Tulevien sääntömuutosten vaikutus

Jos G2G päivittää toimettomuuden kestoasetuksia tulevaisuudessa:

  • Uudet säännöt otetaan käyttöön välittömästi käyttäjille, jotka ovat kirjautuneina muutoksen hetkellä.
  • Käyttäjiin, jotka ovat uloskirjautuneina muutoksen hetkellä, sovelletaan aiempia sääntöjä siihen asti, kunnes he kirjautuvat uudelleen sisään.
  • Kun käyttäjä on kirjautunut sisään, uudet kestoasetukset koskevat hänen tiliään siitä eteenpäin.
Oliko tästä artikkelista apua?