Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε με AI από English. Ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβείς.

Απόσυρση προσφορών ανενεργών πωλητών

Τελευταία ενημέρωση: 30 Aug 2026

Εισαγωγή

Η αφαίρεση προσφορών από ανενεργούς πωλητές είναι μια σημαντική λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την ποιότητα και τη συνάφεια των καταχωρίσεων στο G2G. Αυτή η διαδικασία βοηθά να διασφαλίζεται ότι οι αγοραστές βλέπουν μόνο ενεργές, ενημερωμένες προσφορές, ενώ ενθαρρύνει τους πωλητές να παραμένουν ενεργοί στην πλατφόρμα.

Πώς λειτουργεί

1. Ορισμός της αδράνειας

Ένας πωλητής θεωρείται ανενεργός εάν δεν έχει συνδεθεί στον λογαριασμό του G2G για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

2. Αφαίρεση από την καταχώριση ανά υπηρεσία

Η διαδικασία αφαίρεσης από την καταχώριση βασίζεται στον τύπο της υπηρεσίας. Κάθε κατηγορία υπηρεσίας έχει το δικό της όριο αδράνειας πριν οι προσφορές αφαιρούνται αυτόματα:

Διάρκεια αδράνειας Υπηρεσίες που επηρεάζονται
3 ημέρες Game Coins
7 ημέρες Λογαριασμοί, Coaching, Boosting, Αντικείμενα, Skins
30 ημέρες Top Up, Δωροκάρτες, Βιντεοπαιχνίδια, Λογισμικό & Εφαρμογές, Πιστώσεις κινητής

3. Προηγούμενη ειδοποίηση

Οι πωλητές θα λαμβάνουν μια υπενθύμιση μέσω email 3 ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο αφαίρεσης των καταχωρίσεών τους λόγω αδράνειας.
Για παράδειγμα, εάν το όριο αφαίρεσης από την καταχώριση είναι 30 ημέρες και ένας πωλητής είναι ανενεργός για 27 ημέρες, θα λάβει ένα email που θα τον προτρέπει να συνδεθεί και να διατηρήσει τις προσφορές του.

4. Εξαίρεση για προσφορές OpenAPI

Οι προσφορές που διαχειρίζονται μέσω της ενσωμάτωσης OpenAPI εξαιρούνται από την αφαίρεση από την καταχώριση.
Εάν ένας πωλητής έχει τόσο προσφορές OpenAPI όσο και μη OpenAPI στην ίδια υπηρεσία, μόνο οι μη OpenAPI προσφορές θα αξιολογούνται ως προς την αδράνεια.

5. Επίδραση μελλοντικών αλλαγών κανόνων

Εάν το G2G ενημερώσει στο μέλλον τις ρυθμίσεις διάρκειας αδράνειας:

  • Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν άμεσα στους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι τη στιγμή της αλλαγής.
  • Οι χρήστες που είναι αποσυνδεδεμένοι τη στιγμή της αλλαγής θα παραμείνουν στους προηγούμενους κανόνες μέχρι να συνδεθούν ξανά.
  • Μόλις συνδεθούν, οι νέες ρυθμίσεις διάρκειας θα εφαρμόζονται στον λογαριασμό τους εφεξής.
Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;