Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε με AI από English. Ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβείς.
Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;
Τελευταία ενημέρωση: 13 Aug 2026
Ενώ ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εμπειρία σας στο G2G, κατανοούμε ότι ίσως θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να κλείσετε τον λογαριασμό σας.
Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.
Απαιτήσεις διαγραφής λογαριασμού
Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή λογαριασμού μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
- Δεν υπάρχουν εκκρεμείς διαφωνίες παράδοσης
- Δεν υπάρχουν παραγγελίες σε διαδικασία επαλήθευσης ή επεξεργασίας — όλες οι παραγγελίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως
- Δεν υπάρχουν διαφωνίες πληρωμής
- Δεν υπάρχουν ανεξόφλητες πληρωμές
Περίοδος χάριτος 14 ημερών
- Μόλις υποβάλετε αίτημα διαγραφής, θα έχετε 14 ημέρες για να ανακαλέσετε την απόφαση
- Μετά τις 14 ημέρες, ο λογαριασμός σας και όλα τα σχετικά δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά
- Η διαδικασία διαγραφής ενδέχεται να χρειαστεί έως και 2 ημέρες για να ολοκληρωθεί
- Το G2G θα διατηρήσει τα δεδομένα συναλλαγών όπως απαιτείται από τις νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις
Για χρήστες υπολογιστή
- Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών του G2G για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
- Θα χρειαστεί να παρέχετε:
- Τη διεύθυνση email που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας στο G2G
- Τον λόγο για τον οποίο ζητάτε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
- Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση email ή τον ίδιο λογαριασμό με τον οποίο εγγραφήκατε αρχικά
- Αν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη χρησιμοποιώντας διαφορετικό email, ενδέχεται να ζητηθεί επαλήθευση ταυτότητας
Για χρήστες της εφαρμογής για κινητά
- Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας απευθείας μέσα από την εφαρμογή για κινητά
- Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών