Denne artikel blev AI-oversat fra English. Nogle detaljer er muligvis ikke helt præcise.
Clash Royale: Sådan fjerner du tilknytningen til en konto
Sidst opdateret: 26 Aug 2026
Hvis du skifter enhed eller overdrager ejerskabet af en Clash Royale-konto, er det nødvendigt at fjerne tilknytningen af den nuværende konto fra den gamle platform. Denne vejledning forklarer, hvordan du anmoder om at få fjernet tilknytningen, og hvad du skal forberede for at gennemføre overførslen সফলกt.
Sådan anmoder du om at få fjernet tilknytningen af en konto
- Start Clash Royale, og tryk på Indstillinger-ikonet i øverste venstre hjørne af hovedskærmen.
- Tryk på Hjælp og support.
- Nederst til højre skal du trykke på E-mail-ikonet og derefter vælge Andre spørgsmål.
- Din standard e-mail-app (f.eks. iCloud Mail, Gmail) åbnes med en forududfyldt e-mail til Supercell Support.
- Ændr ikke modtageren eller emnet. I første linje i e-mailens brødtekst skal du skrive din begrundelse for at få fjernet tilknytningen af kontoen.
Påkrævede oplysninger for at fjerne tilknytningen af en konto
Sælgeren skal oplyse følgende detaljer, som skal inkluderes i din e-mail til support:
- Spilkontonavn
- Klanmedlemskab (angiv klannavn, hvis relevant)
- Erfaringsniveau (tallet vist i det blå stjerneikon)
- Dato og tidspunkt for sidste login
- Oprettelsesdato for kontoen (måned og år)
- By eller land, hvor kontoen blev oprettet
- Enhedsmodel, der blev brugt til at spille spillet
- Købshistorik
- Hvis der blev købt ædelstene: Fremlæg skærmbilleder af de første og seneste 5 kvitteringer
- Hvis der ikke blev foretaget køb: Skriv blot "Intet køb"
Sådan mindsker du risikoen for, at den oprindelige ejer gendanner kontoen
For at sikre kontoen, efter at du har modtaget den:
- Skift straks adgangskoden til den tilknyttede platformkonto (Google/Apple-id).
- Foretag et køb af ædelstene med din egen betalingsmetode for at opdatere kontoens ejerskabshistorik.
- Anmod om fulde kontooplysninger fra sælgeren, og gennemfør anmodningen om at fjerne tilknytningen på din enhed.
Platformspecifikke scenarier
Forskellige trin til at fjerne tilknytningen gælder afhængigt af sælgerens og køberens platform:
Sælger: iOS | Køber: Android
- Allerede tilknyttet:
Sælgeren anmoder om at få tilknytningen fjernet og linker derefter til køberens Google Play. - Ikke endnu tilknyttet:
Sælgeren linker til køberens Android-enhed. Køberen anmoder derefter om at annullere den tidligere Game Center-tilknytning.
Sælger: iOS | Køber: iOS
- Allerede tilknyttet:
Sælgeren anmoder om at få tilknytningen fjernet og linker derefter til køberens Game Center. - Ikke endnu tilknyttet:
Sælgeren fjerner tilknytningen fra det nuværende Game Center og linker derefter køberens Apple-id.
Sælger: Android | Køber: iOS
- Allerede tilknyttet:
Sælgeren anmoder om at få tilknytningen fjernet og linker derefter til køberens Game Center. - Ikke endnu tilknyttet:
Sælgeren linker til køberens iOS-enhed. Køberen anmoder derefter om at annullere den tidligere Google Play-tilknytning.
Sælger: Android | Køber: Android
- Allerede tilknyttet:
Sælgeren anmoder om at få tilknytningen fjernet og linker derefter til køberens Google Play. - Ikke endnu tilknyttet:
Sælgeren fjerner tilknytningen fra Google Play og linker derefter køberens Google-konto.