Centro de Ayuda
Enviá ticket

Este artículo ya fue traducido por AI desde English. Algunos detalles puede que no ta exacto.

Ofertas de Deslista de mga Seller que no Activo

Último actualización: 30 Aug 2026

Introduksyon

El pag-alis de listahan de ofertas kay mga seller na inactive importante na feature para mantener el calidad y relevansia de los listings a traves de G2G. Este proseso ayuda para sigura na el mga buyer ve solamente activo, updated na ofertas, mientras anima con el mga seller para continua activo con el plataforma.

Como Funciona

1. Definicion del Inactividad

Un seller se considera inactive si no sila ha login a su cuenta de G2G dentro de un determinado na periodo.

2. Pag-alis de Listahan Segun Servicio

El proseso de pag-alis de listahan depende con el klase de servicio. Cada categoria de servicio tiene su propio threshold de inactividad antes de automaticamente kita el ofertas:

Duracion de Inactividad Servicios Afectado
3 Dias Game Coins
7 Dias Accounts, Coaching, Boosting, Items, Skins
30 Dias Top Up, Gift Cards, Video Games, Software & Apps, Mobile Recharge

3. Abiso Anticipado

El mga seller man recibe un email recordatorio 3 dias antes que su mga listing eleh saca por causa de inactividad.
Por ejemplo, si el threshold para pag-alis de listahan kay 30 dias y un seller ta queda inactive ya por 27 dias, ele recibi un email para manaog login y mantener su mga ofertas.

4. Exemption para OpenAPI Offers

El mga oferta manejado por medio de integracion de OpenAPI estan exempt del pag-alis de listahan.
Si un seller tiene tanto OpenAPI como non-OpenAPI offers bajo el mismo servicio, solamente el non-OpenAPI offers si el evaluahan para inactividad.

5. Epekto de Futuro Cambios en Regla

Si G2G actualiza el settings de duracion de inactividad en el futuro:

  • El nuevo reglas aplica inmediatamente para con el mga user que ta login cuando llega el cambio.
  • El mga user que logged out cuando llega el cambio, queda bajo con el anterior reglas hasta que login otra vez.
  • Una vez na login ya, el nuevo settings de duracion aplica para con su cuenta de alli para adelante.
¿Este artículo ayudá?