Centre d'ajuda
Enviar ticket

Aquest article va ser traduït amb IA de l'English. Alguns detalls poden no ser perfectament precisos.

Desactiveu l'autenticació en dos passos al vostre dispositiu de joc

Última actualització: 26 Aug 2026

Segons el vostre dispositiu i sistema operatiu, el procés per desactivar l’autenticació en dos passos (també coneguda com a autenticació de dos factors o verificació en dos passos) pot variar. Seguiu les instruccions següents segons el tipus de dispositiu:

iOS (dispositius Apple)

Si el vostre ID d’Apple es va crear amb iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 o posterior, no podeu desactivar l’autenticació de dos factors.
Si el vostre ID d’Apple es va crear amb una versió anterior, és possible que tingueu l’opció de desactivar-la.

Passos per desactivar l’autenticació de dos factors

  1. Aneu a la pàgina del compte d’ID d’Apple i inicieu-hi sessió.
  2. A la secció Seguretat, feu clic a Edita.
  3. Feu clic a Desactiva l’autenticació de dos factors.
  4. Creeu noves preguntes de seguretat i verifiqueu la vostra data de naixement per completar el procés.

Si l’opció per desactivar l’autenticació de dos factors no apareix, aquesta funció està habilitada permanentment i no es pot desactivar.

Si l’autenticació de dos factors es va activar sense el vostre permís

Comproveu el vostre correu electrònic (vinculat al vostre ID d’Apple o a l’adreça de rescat) per veure el correu electrònic de confirmació de la inscripció.

  • Desplaceu-vos fins al final del correu i feu clic a Desactiva l’autenticació de dos factors.
  • Aquest enllaç és vàlid durant 14 dies des del moment de la inscripció.

Android (Compte de Google)

Per desactivar la verificació en dos passos del vostre compte de Google:

  1. Aneu a El meu compte > Seguretat > Inici de sessió a Google > Verificació en dos passos o visiteu https://myaccount.google.com/security
  2. Inicieu sessió amb el vostre correu electrònic, contrasenya i codi de verificació (si se us demana).
  3. Seleccioneu Desactiva al costat de «Verificació en dos passos».
  4. Apareixerà una finestra emergent de confirmació. Feu clic a D'acord per confirmar.

Si utilitzeu un compte de joc que està vinculat als serveis d’Apple o Google, aquests paràmetres afectaran com inicieu sessió als jocs o serveis des dels vostres dispositius.

Aquest article us ha ajudat?