Iste articlo fue traducito por IA dende English. Beluns detalles pueden no estar perfectament exactos.
Fera d'ofertas d'a vendedores inactivos
Zaguer actualización: 30 Aug 2026
Introducción
A eliminación d’ofertas de vendedores inactivos ye una función important pensada ta manter a calidá y relevancia d’as llistas en tota G2G. Iste proceso aduya a fer que os compradores veigan nomás ofertas activas y actualizadas, mientras s’anima os vendedores a continar compromisos con a plataforma.
Cómo Funciona
1. Definición d’Inactividat
Un vendedor se considera inactivo si no ha inicio sesión en o suyo cuenta de G2G durant un período especificado.
2. Eliminación según o Servizio
O proceso d’eliminación se basa en a traza de servicio. Cada categoría de servicio tien o suyo propio umbral d’inactividat abans que as ofertas se supriman automáticamente:
| Durada d’Inactividat | Servicios Afectaus |
|---|---|
| 3 días | Monedas de joc |
| 7 días | Cuentas, Entrenamiento, Impulsar, Obchectos, Skins |
| 30 días | Recargas, Tarchetas regalo, Videojuegos, Software y Apps, Recarga móvil |
3. Notificación Anticipada
Os vendedores recibiran un recordatorio por correu electrònico 3 días abans de que as suyas llistas se planten ta eliminar por inactividat.
Por exemplu, si o umbral d’eliminación ye de 30 días y un vendedor ha estau inactivo 27 días, recibirá un correu electrònic que le pedirá que s’inicie sesión y mantenga as suyas ofertas.
4. Exención pa las Ofertas d’OpenAPI
Las ofertas gestionadas a traviés d’integración OpenAPI están exentas d’eliminación.
Si un vendedor tien tanto ofertas OpenAPI como non-OpenAPI bajo o mesmo servicio, nomás s’evaluarán las ofertas non-OpenAPI pa determinar la inactividat.
5. Impacto de Cambios Futuros en as Reglas
Si G2G actualiza en o futuro as configuracións de durada d’inactividat:
- Las nuevas reglas s’aplicarán de contino a os usuarios que estigan con sesión iniciada en o momento d’o cambio.
- Os usuarios que estigan desconectaus en o momento d’o cambio continarán baixo as reglas anteriores dica que tornen a iniciar sesión.
- Una vegada que inicien sesión, las nuevas configuracións de durada s’aplicarán a la suya cuenta dende alant.